14 Kasım 2010 Pazar

Sabiha Gökçen Havaalanı Ödüle Doymuyor

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Ödülleri

Sabiha Gökçen Havalimanı Ödülleri

  • Dünyanın En İyi Havalimanı
    İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Dünya Düşük Maliyetli Havayolları Kongresi (World Low Cost Airlines Congress) Tarafından ‘‘Dünyanın En İyi Havalimanı’ Seçildi.
  • 8. Altın Örümcek "Turizm/Seyahat Kategorisi"nde Halkın Favorisi
    İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı kurumsal web sitesi "www.sabihagokcen.aero" 8. Altın Örümcek web ödüllerinde Halk Oylamasında, Turizm/Seyahat Kategorisinde Halkın Favorisi olarak seçildi. Halkın favorisi ödülü bir ay süren halk oylaması neticesinde belirleniyor.

    Halkın Favorisi ödülünü görüntülemek için tıklayınız

  • Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2010İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Eurobank Tekfen ile saygın ekonomi dergileri Capital ve Ekonomist’in ortaklaşa düzenlediği ‘Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları 2010’ araştırmasında, tüm kategorilerin en önemli ödülü olan ‘En Büyük Turizm Yatırımları’ kategorisinde birinciliğe layık görüldü.
    Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımı ödülünü görüntülemek için tıklayınız
     
  • Routes-Europeİstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Dünya havacılık sektörünün en önemli aktörlerini biraraya getiren 16. Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu’nda (Routes), coğrafi kategoriye göre belirlenen adaylar içerisinde, Güney Avrupa kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer Ödülü"ne layık görüldü.

    Routes Europe ödül sertifikasını görüntülemek için tıklayınız

  • EuroAnniesİstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, dünyanın önemli havacılık haber ve analiz sitesi "anna.aero" tarafından, Avrupa’da yolcu trafiğini en fazla artıran havalimanı seçildi. "Airport Traffic Growth Awards" ödülleri kapsamında, 5-10 milyon yolcu kapasiteli havalimanları arasında Sabiha Gökçen birinci oldu.

    EuroAnnies ödül sertifikasını görüntülemek için tıklayınız